Scroll forbi nedenstående information for at finde holdene for de enkelte dage.
Opgaver for dagshold
- Op senest kl. 10:30.
- Der holdes briefing møde aftenen før efter aftensmaden.
- Frokost serveres kl. 12
- Ca. kl. 13 tages af frokostbordet og der ryddes op i køkkenet og sættes i opvaskemaskine (se tips længere nede)
- Ca. kl. 15:30 påbegyndes aftensmaden
- Ca. 18:00-18:30 serveres aftensmaden
- Ca. 19:30 ryddes op efter aftensmaden.
- Opvaskemaskinen fyldes. De store ting (gryder, skærebrædder, fade osv) vaskes op i hånden.
- I løbet af dagen er der rengøringstjans, se herunder:
Rengøringstjans
Der gøres rent på hele lejrområdet. Ting der skal gøres hver dag:
- Opvaskemaskinen fyldes efter behov da der også bruges service mellem måltiderne
- WC og baderum rengøres efter behov. Håndvaske vaskes/tørres af
- WC papir fyldes på alle toiletter.
- Vaskes gulv der hvor det er nødvendigt. Der er speciel fokus på vaskerum og køkkenområder.
- Rydde op på hele lejrområdet.
- Flytte ting på plads der flyder. (Samle kopper, tallerkener ind fra borde, i salen, loftet, sovesale, bålplads osv)
- Rydde op på bålpladsen.
- Samle flasker sammen.
- Sortinger af flasker:
- Flasker oa. med pant lægges i stativ i kontoret.
- Glas genbrug lægges i kasse ved bagdøre.
- PET+ dåse uden pant lægges i stativ i kontoret.
- Tjekke at håndsprit flasker står i køkken og er fyldte.
Tips til brug af opvaskemaskinen
- Det lange program er på ca. 20 min, så for at få tingene vasket op brug gerne det lange program. Det korte program kan bruges til ting der kun er lidt beskidte fx glas, og tager ca 7 min.
- Skyld bestik, glas, kopper, tallerkner m.m. af straks efter middags-/aftensmad (rimelig grundigt)
- Vask store ting op i hånden
- Åbn maskinen straks efter programmet er færdigt – dermed er tingene stadig meget varme, så vandet fordamper hurtigere (eller i det hele taget…)
- Træk begge hylder ud
- Giv tingene ca. 15 min til at tørre og køle af
Holdlisten for 2022 laves lørdag aften.
Morgenbolle bagetjans
- fra Lørdag: Frank, Kaptajn, Duncan deler tjansen ugen igennem.
- Fra Tirsdag: Flemming (laver dej), Carsten bager bollerne.
- Fra Onsdag aften: Flemming (laver dej), Kaptajn bager sammen med rugbrødsbagningen.
Hold 1: Søndag
- Louis
- Frank
Hold 2: Mandag
- Celine
- Michael
- Duncan
Hold 3: Tirsdag
- Duncan
- Daniel
- Louis
Hold 4: Onsdag
Festmadsholdet
- Kaptajn
- Carsten
- Anton
Hold 5: Torsdag
Rester
- Michael
Hold 6: Fredag
- Kaptajn
Diverse opgaver.
Madansvarlig:Kristen
Indkøb: Kristen, Anton
BMS: Michael, Anton hjælper med indkøb.