Sommerlejren

Sommerlejren afholdes primært i uge 30, dvs. den starter og slutter lørdag. I 2023 er det således fra lørdag d. 22/7 til lørdag d. 29/7.

På Græsrodsgården afholdes mange forskellige lejre henover sommeren, der er således ofte en lejr både før og efter TheCamp. Vi får stedet overdraget lørdag kl. 12:00, ligesom vi selv giver det videre lørdagen efter kl. 12:00 når TheCamp slutter.

Den første dag i tidsrummet 12:00 – 14:00 stiller vi borde op og trækker strøm mv.

Kl. 16:00 siger vi velkommen og der er herefter rundvisning for de der ikke har været her før.

Du kan vælge at sove på en af de 3 sovesale, hvor der er enkelt- og køjesenge. Hvis du har telt eller campingvogn, bedes du kontakte en af arrangørerne og få anvist en plads.

I toiletbygningen (som er unisex) forefindes 2 separate brusenicher og 3 toiletter. Nogen sover om dagen, andre om natten, og bader derfor meget spredt over hele døgnet. Der er derfor sjældent kø.

Vi opdeler på forhånd alle deltagerne i grupper. Hver gruppe har en enkelt dag i løbet af ugen, hvor der skal laves frokost, aftensmad og udføres lidt rengøring. Denne fælles løsning betyder at vi kan afholde lejren meget billigt, hvilket også afspejles i billetprisen.

Der er som regel morgenmad kl. 8, frokost kl. 12 og aftensmad 18:30. Rundt regnet halvdelen af deltagerne er tilstede ved dagens 2 første måltider, og alle ved aftensmåltidet. Det er derfor også ved aftensmaden vi annoncerer morgendagens foredrag og andre nyheder.

Den sidste dag står vi op kl 9, pakker lejren sammen og gør rent. Da vi er mange om det, er det overstået i løbet af et par timer. Kl. 12:00 skal vi forlade stedet.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående: Skriv til info@thecamp.dk eller ring til en af kontaktpersonerne.

Læs om formålet med og historien bag TheCamp.dk her.